Отговорност за един здрав свят

Нацистките корени на Европейския съюз

2 април, 2010

Всичко, което искате да знаете за ЕС, но никой не смее да ви каже

The Nazi Roots of the Brussels EU

В нашата нова книга "Нацистките корени на Европейския съюз" ще ви разкажем нещо, което повечето читатели първоначално могат да отхвърлят по очевидни причини. Те могат да си кажат, че ако важната историческа информация, документирана в книгата беше вярна, те сигурно щяха да са чували за нея.

Загрижени за това, считаме за наша отговорност да ви насърчим не само да свалите книгата, но и да посетите и изучите източниците, отбелязани на нейните страници.

Почти 75 години на света се казва, че Втората световна война е причинена от един психопат, Адолф Хитлер и неговата свита расисти. Фактите обаче сочат, че Втората световна война е в основата си война за завладяване на пазари, проведена от химическия, петролния и фармацевтичния картел с цел контролиране на глобалните пазари за милиарди долари в новопоявяващите се области на патентовани химически продукти.

Официалните документи от Американския конгрес и Нюрнбергския трибунал за военни престъпления недвусмислено показват, че Втората световна война не само е подготвена, но и логистически и технически подпомогната от най-големия и известен картел за времето си, германския ИГ Фарбен, съставен от Байер, БАСФ, Хьохст и други химически компании. Резюмето от обвинението от Нюрнберг доказва, че без ИГ Фарбен Втората световна война нямаше да я има.

Също ще научите, че Първата световна война всъщност е била първия опит за покоряване на света от същите корпорации. Нещо повече, след двата провала на тези опити за покоряване на Европа и света, петролният и фармацевтичният картел инвестират в трети опит: икономическо и политическо завладяване на Европа посредством Европейския съюз.

За гражданите на Англия, които скоро ще имат избори, разкриването на историческите корени на ЕС е особена провокация. След като два пъти (в Първата и Втората световна война) са изиграли критична роля в спасяването на Европа от картела и неговите поддръжници, сега те са изправени пред вероятността голямата саможертва на техните сънародници да е били напразна. С тяхното поробване с Лисабонския договор и ЕС, живота на 60 милиона британци и на още много неродени, ще бъде под подчинението на същите компании, които вече два пъти се опитаха да завладеят и контролират Англия.

Насърчаваме ви да помогнете да разпространим тази книга сред вашето семейство, приятели, колеги и вашата общност. Умоляваме ви да се конфронтирате с вашите политически представители на регионално, национално и европейско ниво с информацията в тази книга. Като направите това, вашите политици трябва да направят избор: Да затворят очите си за истината и следователно да безотговорно да подкрепят завземането на Европа от картела или да защитят демокрацията, здравето и живота на милиони хора. Изборът на тези политици ще бъде най-важното решение в техните политически им кариери.

Жителите на Обединеното кралство могат да свалят специалното английско издание на книгата тук.

Другите читатели могат да свалят международното издание на книгата тук.

Инструменти: