Отговорност за един здрав свят

Един трилион долара за измъкване от кризата вече не могат да прикриват нацистките корени на ЕС

В броя си от 23 април 2010 вестник Ню Йорк таймс и в допълваща документация в интернет д-р Матиас Рат изложи отрезвяващите факти за нацистките корени на така наречения Европейски съюз със столица Брюксел.

Реакцията на световната общност

Няколко дни след първото излагане на историческите факти във вестник Ню Йорк таймс на 23 април 2010, еврото стигна рекордно ниски стойности на световните пазари. Някои го обясниха с  ‘атака’ от алчни инвеститори, но това беше много повече – решителното ‘Не’ на световната общност за нацисткия ЕС. Финансовите пазари просто отразиха върха на айсберга на фундаментална загуба на политическо доверие в тази структура.

От нацистите до ‘Френската връзка’

Много водещи фигури в политическия и финансовия свят незабавно разбраха, че структурата на ЕС стана непростима и публично поискаха оттегляне от съюза. Както се очакваше, поддръжниците на картела призоваха за ‘всеобща мобилизация’ срещу т.нар. ‘глобални атаки’ на еврозоната от финансови спекулатори. В отчаянието си те представиха план за измъкване на стойност един трилион долара, за да се предотврати имплозията на ЕС’.

Водач на плана беше политическия поддръжник на картела, френския президент Саркози. През 2005 той ‘проигра’ милиарди долари на данъкоплатците, за да слее дребния френски производител на лекарства Санофи с гиганта Хьохст, някогашен член на ‘ИГ Фарбен’ от времето на нацизма. Сега Саркози изпълни каскадата с измъкването на картела с един трилион долара с помощта на ‘Френската връзка’, Жан-Клод Трише  (управител на Европейската централна банка) и Щраус-Кан (директор на Международния валутен фонд, МВФ).

Никакви пари, дори един трилион долара, не могат да възстановят загубеното доверие в нацисткия ЕС.

Гърция не е изключение, а правило

Кризата в Гърция и в другите европейски страни не е резултат от корупция или липса на продуктивност. Това е неизбежен резултат от систематично източване на публичните и частни фондове в тези страни, на обща стойност трилиони долари, за да се финансира вноса на нефтохимически продукти, патентовани лекарства и други продукти на картела.

Икономическата зависимост и в крайна сметка банкрута на страните извън картела служат на крайната цел за пълен глобален контрол от картела.  Настоящата криза е била предвиждана от картела, дори и на по-късен етап, когато контролирана от ЕС полиция и въоръжени сили ще се изпращат в Атина и други столици да потушават всякаква съпротива срещу управлението на картела и ЕС.

Пътна карта за възстановяване и просперитет

ЕС служи като Централно управление на картела, като осигурява политическата, законовата и ако има нужда военната рамка, за да продължи плащането на трилиони долари на картела за продукти, базирани на остарели технологии.

Не случайно това се случва по време, когато човечеството е готово да въведе задвижвани от водород коли и други продукти за масова употреба с възобновяеми източници в пъти по-евтини от петрола и когато научно обоснованите подходи за природно здраве заплашват пазарите за патентовани химически лекарства за трилиони долари.

Въвеждането на тези нови технологии е предпоставка за възстановяване и непрекъснат просперитет

Инструменти: