Отговорност за един здрав свят

Призив към президента Обама след Срещата за ядрена безопасност:

Спрете плановете за ядрена война на Саркози и ЕС!

Програма на петролния и фармацевтичния картел:

В началото на този месец светът стана свидетел на успешна международна 'Конференция за ядрена безопасност' във Вашингтон, окръг Колумбия. Докато това беше важна стъпка към визията на президента Обама за свят, свободен от ядрено оръжие, най-важната заплаха за световния мир не беше спомената.

Още по време на войната с Ирак Д-р Рат стана гласът на съвестта, който разкрива плановете на петролния и фармацевтичния картел да ескалира войната в Ирак в световен конфликт, за да установи глобална диктатура.
И тогава, и сега, публичното изнасяне на такива планове е важен фактор за предотвратяване на тяхното изпълнение.

Точно това е целта на това послание.

Знаехте ли, че ЕС създава своя 'Европейска армия' извън НАТО и под командването на Саркози, за да преследва глобалните интереси на петролния и фармацевтичния картел?

След едновековно господство на тази планета петролните и фармацевтичните индустрии виждат, че техните пазари за милиарди долари са застрашени от бързото напредване на нови технологии; а именно възобновяема енергия и научно базирано природно здраве.

Гигантските пазари на петролния и фармацевтичен картел с остарели технологии могат да бъдат поддържани само в среда на глобална диктатура. Приближавайки края си, картела търси ескалиране на международни кризи като средство за създаване на среда на заплахи и страх с крайна цел дестабилизиране на демокрациите по света.

След политическото оттегляне на Джордж Буш, главният геополитически поддръжник на картела стана френския президент Никола Саркози. Няма друг лидер на световна ядрена сила, който да призовава за използването на ядрено оръжие в речите си, толкова често, колкото Саркози.

Съществуващият конфликт между Иран и Израел ще бъде най-вероятната 'искра' за картела и неговите поддръжници за започване на регионална или дори глобална ядрена война.

Да предотвратим Трета световна война!

Единственият начин да спрем заплахата от ядрена гибел завинаги е да разобличим криминалното минало на петролния и фармацевтичен картел, който беше движещата сила зад Първата и Втората световна война.

Американското правителство трябва да включи в системата за обществено образование историческите данни за:

Знаете ли, че изпълнителното тяло на ЕС (Европейската комисия) по същество управлява Европа без всякакъв демократичен контрол?

Американското правителство трябва да поведе международните усилия за разкриване на тези 'уроци на историята' като условие за траен световен мир!

Инструменти: